(Leics) 01455 616908 (Notts) 0115 930 3665 (Bham) 0121 728 9333 (Northants) 01604 266961 [email protected]

Nuk janë kamionçinë qesharake? Epo, pasi të keni kontrolluar dhjetë shakatë më të mira të pirunëve, mund të qeshni me vete sa herë që shihni një të tillë. Një pjesë e madhe makinerie e quajtur pas një ene ushqimi lë shumë vend për lojëra fjalësh! Shikoni këto shaka kryesore të shoferit të pirunit dhe shakatë argëtuese për të qeshur mirë.

1. Si e quani një pirun që transporton derrat?

Një transportues derri!

Merrni atë? Sepse mishi i derrit vjen nga derrat, dhe derri rimon me një pirun! Për të qenë të drejtë, imazhi i një forklifti që tërheq disa derra nuk është një imazh i këndshëm, por fjalë e fjalës ishte pikërisht aty! Kjo është një nga shakatë argëtuese me pirun që janë të padëmshme dhe të zgjuara. Por ju lutemi mos tërhiqni derra me një pirun; që do të ishte e rrezikshme.

 

2. Njerëzit thonë se nuk mund të rrisësh një fëmijë në një magazinë.

Por deri më tani, forklifti im funksionon mirë!

Ju lutemi, mos u përpiqni të ngrini asnjë fëmijë ose qenie njerëzore me një pirun, por duhet t’ju pëlqejë loja me fjalët e veta. Kjo deklaratë është një nga shakatë kryesore të shoferit të pirunit, pasi supozojmë se disa prindër kanë imagjinuar ta ngrenë adoleshentin e tyre të çuditshëm në një pirun për të ngritur humorin e tyre. Ne gjithashtu nuk rekomandojmë rritjen e një fëmije në një depo; këto janë vende të rrezikshme.

 

3. Djali: Babi, si t’i marr vajzat?

Babai: Mund të marrësh hua pirunin tim.

Shpresojmë që ky djalë të refuzojë ofertën e mirë të babait të tij. A mund ta imagjinoni një adoleshent që mbledh shoqet e tij të varfra femra me këtë makinë masive? Sa e frikshme do të ishte! Kjo shaka është një nga shakatë më të mira me pirun për shkak të natyrës së saj të shëndetshme; një djalë që kërkon këshilla për jetën nga një baba që e ka mendjen te makineritë e rënda.

 

4. Një herë pashë një pirun që ngrinte një arkë me pirunë.

Ishte shumë fjalë për fjalë për mua.

Forklifting, sa poetik. Ne e duam thjeshtësinë e kësaj deklarate të çuditshme dhe imagjinoni dikë duke marrë dyfishin e pirunit duke ngritur fjalë për fjalë pirunët! Shakatë zbavitëse si kjo me pirun mund të bëjnë të qeshni dhe t’i kthejnë rrotat tuaja ironike! Nuk do të ishte aq qesharake të shihje një pirun të marrë një kuti me lugë ose një enë me thika, por pirunë? Sa bukur ironike.

 

5. Kam kaluar testin tim të pirunit sot. Kam bërë shumë mirë.

Shefi im thotë se duhet të jem në gjendje ta provoj lugën nesër.

Për shkak se pirunët janë një vegël për të ngrënë, dhe po ashtu edhe lugët, ne e kemi reduktuar këtë makineri të rëndë në një lojë të çuditshme me veglat e darkës. Mund ta imagjinoni një ngritës me lugë? Ndoshta kjo është një nga shakatë më të mira të shoferit të pirunit, sepse ju kap në befasi. Duke filluar me një histori suksesi dhe duke përfunduar me një ide komike. Sido që të jetë, ne jemi krenarë për shakaxhiun që i ka gozhduar testi i pirunit!

 

6. Babai im takoi një grup operatorësh të pirunëve sot.

Ai tha se ishin shumë emocionues.

Shakatë kryesore të shoferit të pirunit zakonisht kanë të bëjnë me ngritjen e gjërave, por ç’të themi për ngritjen e humorit tuaj? Kjo lojë fjalësh është një nga shakatë tona të preferuara argëtuese me pirun pasi është e dobishme, duke u dhënë drejtuesve të pirunëve një emër të mirë siç e meritojnë!

 

7. Kështu që një ditë e pyeta babanë tim: “Çfarë është një pirun?”

Dhe ai tha, “ushqim zakonisht”.

Lista më e mirë e shakave me pirun duhet të përfshijë diçka në lidhje me pirunët që marrin ushqimin. Sepse çfarë tjetër do të bënte një pirun, përveç puresë së patateve apo bizeleve tuaja? Kjo lojë fjalësh është gjithashtu një shaka thelbësore e babait dhe është e vështirë të mos qeshësh me shakanë e babait, pavarësisht sa shumë përpiqesh.

 

8. Burri: Kjo punë duket e mirë, por kërkon dy vjet përvojë në pirun…

Gruaja: Kjo është perfekte, ju ngrini pirunët çdo natë në darkë!

Epo, ajo ka një qëndrim pozitiv. Vitet e pirjes së biftekit në gojë nuk ju kualifikojnë për të përdorur makineri të rënda dhe të rrezikshme. Ka shumë më tepër për të përdorur një pirun se sa për të përdorur një copë metali me dhëmbëza në fund. Por, hej! Nuk dëmton kurrë të paraqisni një aplikim.

9. Pata një shaka qesharake se si një forklift nënkupton ekzistencën e një ngritje luge.

Pastaj kuptova se ishte vetëm një katapultë.

Është turp kur po përpiqesh të planifikosh një shaka dhe thjesht nuk do të bëhet bashkë. Por ky dështim i shakasë është qesharak në vetvete. Për fat të mirë, pirunët nuk e bëjnë këtë hedh topa flakë qindra metra drejt armiqve; pirunët marrin sende të rënda dhe merren me punën e tyre.

 

10. Hej, Autokorrekt!

Hiq dorë nga korrigjimi i asaj që nuk është menduar të korrigjohet, moj pirunist!

Kjo lojë fjalësh është një nga shakatë më të mira me pirun, sepse ne të gjithë e dimë se sa frustruese mund të jetë korrigjimi automatik! Dhe nëse e dini se cila fjalë duhej të ishte këtu, ju e dini që pirunja me siguri nuk ka të njëjtin ndikim.

Shpresojmë që t’ju pëlqeu lista jonë e çuditshme e shakave më të mira me pirun për t’ju lehtësuar ditën dhe për të hedhur një dritë zbavitëse mbi makinën e dobishme që është pirunja! Sigurisht, nëse jeni duke kërkuar të blini një kamionçinë , të merrni me qira një , kurse trajnimi për çdo lloj kamionçini , ose shërbime riparimi në të gjithë Midlands dhe MB, në Angus Lift Trucks ne gjithmonë ofrojmë çmimet tona më konkurruese në Leicestershire , Northamptonshire , Birmingham , Warwickshire , Nottinghamshire , Derbyshire , East Midlands dhe West Midlands

This post is also available in: English Français Deutsch Italiano Português Español Български Hrvatski Eesti Latviešu Lietuvių Polski Português Русский Slovenčina Slovenščina Türkçe Українська Čeština Dansk Nederlands Ελληνικά Magyar Română