(Leics) 01455 616908 (Notts) 0115 930 3665 (Bham) 0121 728 9333 (Northants) 01604 266961 [email protected]

Kinemaja është krijuar me përdorime të papërshtatshme të pajisjeve të rënda. Sidoqoftë, disa nga skenat më të mira të filmave me pirun janë të dizajnuara në mënyrë komike për t’u dukur qesharake dhe për të treguar paraqitje krejtësisht të pasakta të mënyrës se si operon një pirun.

Skenat më të mëdha të filmave të kamionëve me pirun duket se frymëzojnë të qeshura dhe vlerësim për situatën komike. Ndërsa ndonjëherë ato përfundojnë në mënyra të pafat – prerja e kokës nuk është më e rëndësishmja prej tyre – audiencës së paku lihet me ndjenjën se një qesharake e tillë nuk do t’i ndodhë kurrë.

Skenat e kamionëve me pirun në filmat e Hollivudit

Skenat më të mëdha të kamionit të kamionit në filmat e Hollivudit mund të gjenden në këta filma:

 1. E juaja, e imja dhe e jona
 2. Smokey dhe Bandit
 3. Hulk i pabesueshëm (2008)
 4. Udhëtim përgjatë 2
 5. 6 Nëntokë
 6. Makina
 7. Djem të këqij për jetën
 8. Arma vdekjeprurëse 4
 9. Ekstrakt
 10. Më pas
 11. Siguria Kombetare
 12. Të huajt
 13. Shofer Forklift Klaus
 14. Zërat
 15. Zyra (SHBA)

Shumë nga skenat më të mira të filmave me pirun tregojnë një përdorim krejtësisht të papërshtatshëm të makinerive të rënda. Nëse pirunja nuk përdoret si një armë e një lloji, pothuajse me siguri do të operohet nga dikush që nuk ka asnjë biznes që e operon atë.

Shpresojmë që këto skena të frymëzojnë të qeshura dhe t’u japin individëve një arsye për të ndalur dhe për të marrë parasysh se sa i vlefshëm është pirunja në jetën e përditshme. Drejtuesit e kualifikuar të kamionëve të kamionëve me pirun meritojnë respektin e duhur që vjen me pajisjet e trajtimit dhe këto skena më të mira të filmave me pirun e tregojnë saktësisht arsyen.

E juaja, e imja dhe e jona

Kjo skenë qesharake paraqet një çift djemsh që bëjnë aksidentalisht kërdinë në një dyqan të vogël ushqimor, ndërsa babai i tyre i ndjek ata në një përpjekje të dëshpëruar për t’i ndaluar. Forklifti i paraqitur duket se shkakton pak dëme fizike, megjithëse nuk mund ta imagjinoj se sa duhet të kushtojnë riparimet në dyqan, e lëre më riparimet e pirunit .

 

Unë mendoj se morali i kësaj skene të veçantë të filmit me pirun është se ndjekja e lodrave në pajisje të rënda nuk rekomandohet kurrë, pavarësisht situatës.

Smokey dhe Bandit

Smokey duhet ta dijë më mirë sesa ta trajtojë partnerin e tij Snowman me kaq pakujdesi. Por a duhet të kishte hipur Snowman në majë të pirunit? Pamaturia në këtë skenë kontribuon në situatën qesharake.

 

Nëse ndonjëherë mendoni të hidheni në një pirun, ju rekomandoj të bëni diçka tjetër. Nuk ka asnjë arsye për të rrezikuar veten ashtu siç bën Snowman. Sigurisht, gjithmonë mund të trajnoheni për përdorimin e një kamioni me pirun me kurse nga Angus Lift Trucks në Leicestershire , Nottinghamshire , Northamptonshire , Birmingham , Warwickshire , Derbyshire , East Midlands & West Midlands .

Hulk i pabesueshëm (2008)

Nuk ka asnjë situatë Mund ta imagjinoja se ku duhet të përdoret një pirun si armë. Të paktën, jo nëse nuk jeni një përbindësh gjigant i gjelbër me super forcë dhe i detyruar të luftoni kundër një ushtrie të tërë pa ndonjë arsye të dukshme.

 

Skenat e kamionëve me pirun në filmat e Hollivudit janë zakonisht plotësisht të parashikueshme. Sidoqoftë, kjo veçohet në atë që hedhja e një forklifti nëpër një magazinë është ndoshta gjëja e fundit që prisja. Mendoj se momenti më i mirë këtu është mënyra se si pirunja del nga hiçi.

Ndonjëherë jeta ka nevojë për të papriturat.

Udhëtim përgjatë 2

Nëse e keni pyetur ndonjëherë veten se si do të bënte një pirun në një ndjekje me makinë, atëherë ju jeni me fat. Ky mund të mos jetë përdorimi i duhur i një forklifti, por sigurisht që funksionon duke pasur parasysh rrethanat. Kjo skenë shfaq të gjitha trojet kritike të filmit aksion dhe shton disa shtesa për argëtim.

Forklift use creatively in hollywood movie

 

Kjo është një nga skenat më të mira të filmave me kamionë me pirun, sepse tregon një përdorim më kreativ për atë që është qartësisht një pajisje shumëfunksionale e pajisjeve të rënda.

Skenat më të mira të filmave me pirun duhet të sjellin një buzëqeshje në fytyrën tuaj. Unë mendoj se kjo skenë e përmbush në mënyrë të shkëlqyer atë kërkesë të veçantë.

6 Nëntokë

Kjo skenë duhet të vijë me një paralajmërim: është paksa grafik. Skenat më të mira të filmave me pirun deri tani tregojnë disa përdorime komike të pajisjeve të rënda, megjithëse nuk duket të jenë të pranishëm asnjë drejtues kamioni të kualifikuar.

 

Ndërsa një mënyrë tragjike për t’i dhënë fund jetës, ka një qesharake në lidhje me këtë skenë që heq disa gravita. Megjithatë, ka një mësim të rëndësishëm për t’u mësuar: ngasja e zbukuruar nuk mund të krahasohet me një pirun.

Makina

Diçka magjike ndodh në këtë lëvizje të animuar kur Guido lëviz me pirun i vjen në shpëtim Lightning McQueen në momentet më intensive të garës. Askush nuk mendon se mund ta bëjë këtë sepse ai është thjesht një pirun i vogël. Por Guido e shpëton ditën.

 

Pjesa më e mirë në lidhje me këtë skenë të veçantë të pirunit është mënyra se si pirunët e tjerë lëshojnë “nofullat” e tyre duke parë shpejtësinë dhe shkathtësinë e Guidos. Nëse do të kishte një çmim për skenën më të madhe të lëvizjes së kamionit të kamionit, ka të ngjarë të shkonte tek kjo.

Djem të këqij për jetën

Kur të vdes, shpresoj që fjalët “i shtyrë në shtyllë nga një pirun” nuk duket askund në gurin tim të varrit. Duket e qartë se luftimet në magazina sigurisht që do të shkojnë keq, por njerëzit në këtë skenë me sa duket kishin nevojë për atë kujtesë.

 

Ky rezulton të jetë një tjetër moment fatkeq për ata që janë përfshirë në funksionimin jo të duhur të kamionit të pirunit. Trajtimi i pajisjeve duhet të bëhet me kujdes dhe trajnim për të shmangur gërvishtjet e panevojshme dhe të ngjashme.

Arma vdekjeprurëse 4

Arma Lethal 4 na mëson, edhe një herë, se mund të përdorni një pirun si armë të llojeve. Por vetëm kur është absolutisht e nevojshme. Është një gjë e mirë që Jet Li është i shpejtë në këmbë; përndryshe, ne mund të ishim dëshmitarë të një goditjeje tjetër fatkeqe.

 

Këtë herë, të paktën janë djemtë e mirë që përdorin kamionin pirun. Një improvizim i mirë duhet të ketë hyrë në të menduarit pas kësaj skene.

Ekstrakt

Disa çmime duhet të shkojnë për skenat më të mira të pirunit në filmat e Hollivudit. Disa çmime duhet të shkojnë gjithashtu për skena më e pafat e pirunit. Nëse një çmim i tillë do të ekzistonte, me siguri do të shkonte në Ekstrakt.

 

Nuk ka asnjë mënyrë të mirë për këtë. Nëse mund ta shikoni pa u mërzitur ose pa lënë një “of!” ik nga buzët e tua, atëherë dije se shqetësohem për ty.

Mbi të gjitha, unë besoj fuqishëm se zonja duhet të pushohet nga puna. Menjëherë.

Më pas

Nga të gjitha skenat që kemi parë deri tani, kjo është e vetmja që tregon përdorimin e vërtetë të duhur të kamionit të pirunit. Personazhi i Matt Damon drejton një pirun si pjesë e punës së tij dhe filmi e portretizon atë si dikë të kualifikuar për të përdorur këtë lloj pajisjeje të rëndë.

 

Edhe pse skenave iu desh mjaft kohë për t’u xhiruar, filmi duket se është një portret i vlefshëm i një punëtori me jakë blu, i cili duhet të përdorë makineri të mëdha në jetën e përditshme.

Unë e vlerësoj Ahiretin, sepse nënvizon drejtuesit e pirunëve si një pjesë thelbësore të fuqisë punëtore. Dhe këtë e bën pa përdorur marifete qesharake ose duke përdorur makineri të rënda nëpër kantiere detare dhe magazina dhe të ngjashme.

Siguria Kombetare

Edhe pse jo skena më qesharake që kemi diskutuar deri më tani, kjo sigurisht që na jep një arsye të mirë për të theksuar edhe një herë se lufta në një magazinë nuk është e mençur. Fatkeqësisht, njerëzit e këqij përdorin pirunin për qëllimet e tyre të pakëndshme dhe arrijnë të shpëtojnë.

 

Është mirë të dini se, kur është e nevojshme, një kamion forklift mund të çajë mure. Të paktën këto mure të veçanta nuk kishin asnjë shans. Me sa duket, një pirun është një mjet efektiv shpëtimi në një majë.

Të huajt

Tani, e di se çfarë po mendoni. Dhe ka të ngjarë të kesh të drejtë. Kjo skenë duket se i çon pirunët në një nivel krejtësisht të ri. Pa asnjë kontekst, kjo mund të duket si një ide çuditërisht praktike. Duket se e bën trukun në këtë moment, të paktën.

 

Pas një morie individësh të pakualifikuar që përpiqen të përdorin pirunët në mënyra të ndryshme, mendoj se është e sigurt të thuhet se të paktën heroina është një operator i certifikuar i pirunit. Kuptohet, është më shumë një kostum forklifti. Sidoqoftë, ajo e di qartë se çfarë po bën. Dhe ka pak rehati në këtë.

Zërat

Kur shfaqet një pirun në fund të një filmi, është gjithmonë një dukuri e çuditshme. Kamera e pirunit në The Voices nuk bën përjashtim. Duket se ky kamion pirun rozë po e rrit personazhin kryesor në . . . parajsë?

 

Një moment çuditërisht unik, veçanërisht kur krahasohet me skenat e tjera që kemi ekzaminuar deri më tani. Para së gjithash, unë kurrë nuk kam parë një pirun rozë. Por Ryan Reynolds duket se nuk e ka problem të besojë për ta rritur atë në përjetësi.

Shofer Forklift Klaus

Ndonëse teknikisht nuk është një film i Hollivudit , kjo video informative e sigurisë përcjell një mesazh të zymtë: mos vidhosni me pirun.

great forklift scene in movie

Kjo video e prodhimit gjerman për sigurinë në punë paraqet Klaus, një operator pirunësh i sapokrijuar, i cili është i emocionuar që po fillon pozicionin e tij të ri. Siç mund ta prisni, pason kërdi. Dhe Klaus ka një fund fatkeq, duke na kujtuar se makineritë e rënda nuk janë një lodër edhe një herë.

Zyra (SHBA)

Jo, Michael Scott nuk duhet të lejohet të drejtojë një pirun. Nuk ka dyshim se do të pasonte fatkeqësi. Një moment tjetër që teknikisht nuk është nga një film hollivudian, por një moment tjetër që përcjell informacione të rëndësishme për sigurinë e pirunit.

 

Edhe një herë, na kujtohet se vetëm teknikë të kualifikuar duhet të operojnë me pajisje të rënda si kamionë pirun. Nuk ka asnjë arsye të vërtetë që dikush tjetër t’i drejtojë ato. Mund të përfundojë vetëm me lot.

Pajisjet e rënda janë vetëm për profesionistët

Mendoj se të gjithë kemi nxjerrë një mësim të rëndësishëm nga këto skena. Edhe skenat më të mira të filmave të pirunit na tregojnë se një magazinë nuk është vend për t’u prishur. Dhe definitivisht nuk duhet të prekni një pirun nëse nuk jeni shofer i kualifikuar i kamionit të kamionit. Kjo është mënyra e vetme për t’u siguruar që askush të mos humbasë asnjë gjymtyrë ose të mos vihet në shtyllë nga makineritë e rënda.

Së fundi, nëse keni nevojë për shërbime të tjera të pirunit përveç trajnimit, në Angus Lift Trucks ne kemi një stok të madh platformash aksesi , pajisje për kujdesin e dyshemesë dhe pirunët për shitje dhe qira

 

This post is also available in: English Français Deutsch Italiano Português Español Български Hrvatski Eesti Latviešu Lietuvių Polski Português Русский Slovenčina Slovenščina Türkçe Українська Čeština Dansk Nederlands Ελληνικά Magyar Română